Αρχική » ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Ράμπα Φόρτωσης Αλουμινίου
Ράμπα Φόρτωσης Αλουμινίου
Νέο
Ράμπα Φόρτωσης Αλουμινίου
Ράμπα Φόρτωσης Αλουμινίου
62cm 270kg
Kωδικός 173871
Part Number: 30120
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαθεσιμότητα 5 - 8 ημέρες
83,25€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση

Αυτή η πρακτική ράμπα αναπηρικής καρέκλας, εύκολη στη μεταφορά και φτιαγμένη από ελαφρύ αλουμίνιο, είναι ιδανική ως κινητή βοήθεια. Με τη χρήση του μπορείτε να γεφυρώσετε με σιγά-σιγά τα βήματα και επιπλέον να έχετε πρόσβαση χωρίς φραγμούς.

Το πλεονέκτημα είναι ότι αποτελείται απλώς από ένα εξάρτημα αντί από δύο ράγες που πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα αντίστοιχο διάστημα μεταξύ τους.

Η ράμπα μπορεί εύκολα να διπλωθεί σε διαμήκη κατεύθυνση και να μεταφέρεται ακριβώς όπως μια βαλίτσα. Έχει βάρος μόλις 5,40 kg με διπλωμένο μέγεθος 620 mm x 380 x 75 mm. Η ίδια η ράμπα έχει φορτίο χωρητικότητας 270 κιλών και ο εύκολος χειρισμός της καθώς και το εύκαμπτο πεδίο εφαρμογής είναι απλά τεράστιο.

Η ράμπα διαθέτει επιφάνεια αντιολισθητική, εξασφαλίζοντας έτσι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Και στις δύο πλευρές υπάρχει μια ανυψωμένη άκρη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής οδήγηση πάνω στην επιφάνεια και να αποφευχθεί μια πλευρική ολίσθηση.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ράμπα πρέπει να ασφαλίζεται ανά πάσα στιγμή από την ολίσθηση. Επιπλέον, πρέπει να αποφεύγονται φορτία μονής όψης και συγκεντρωμένα φορτία. το μέγιστο φορτίο χωρητικότητας είναι εγγυημένο σε περίπτωση πλήρους επιφανειακού φορτίου σε όλο το πλάτος ράμπας.

Νέο
Ράμπες Φόρτωσης Αλουμινίου
Ράμπες Φόρτωσης Αλουμινίου
έως 270kg σε 5 διαφορετικά πλάτη
Tιμές με Φ.Π.Α.83,25 - 239,57€
Μεγέθυνση
Kωδικός 173872
Διαθεσιμότητα 5 - 8 ημέρες
Αγαπημένο
Kαταχώρηση