Αρχική » Εργαλεία » ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΣ » Μπουλονόκλειδα » Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.
Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.
Νέο
Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.
Σετ Εργαλείων Αέρος 8 τεμ.
Kωδικός 177560
Part Number: 61078
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
85,44€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση

Αυτό το σετ συμπιεσμένου αέρα υψηλής ποιότητας, 8 τεμαχίων, είναι ευέλικτο και διαθέτει όλα τα εργαλεία για την αλλαγή και τον πληθωρισμό των ελαστικών χωρίς προβλήματα. Λόγω του εύκολου χειρισμού και της συμβατότητάς της με τους περισσότερους συμβατικούς συμπιεστές μέχρι και 8 bar, είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση καθώς και για χρήση σε επαγγελματικά εργαστήρια.
Χάρη στις 4 υποδοχές, το κλειδί αέρος είναι συμβατό με σχεδόν όλους τους τύπους ελαστικών και ως εκ τούτου είναι η βέλτιστη επιλογή αν θέλετε να αντικαταστήσετε, να προσαρτήσετε και να αφαιρέσετε τα ελαστικά μόνοι σας. Μετά την αλλαγή των ελαστικών, μπορείτε να γεμίζετε εύκολα και εύκολα τα ελαστικά, χρησιμοποιώντας το πιστόλι ελαστικών με ένα μανόμετρο. Το τελευταίο ισχύει και για τα ελαστικά ποδηλάτων, τις σφαίρες, τα σκάφη και τα στρώματα αέρα με τους αντίστοιχους προσαρμογείς (που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το σετ).
Το πιστόλι σκόνης αέρα με ένα κοντό ακροφύσιο είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων που είναι δύσκολο να φτάσουν με πεπιεσμένο αέρα. Ο παρεχόμενος εύκαμπτος σωλήνας αέρα των 10 μέτρων διευκολύνει την εργασία με τα εργαλεία, καθώς δεν εμποδίζει τις κινήσεις σας κατά την επισκευή των ελαστικών.
Το σετ περιλαμβάνει:

- εύκαμπτος σωλήνας αέρα 1 x 10m
- 1 πυροβόλο όπλο ελαστικού με μανόμετρο
- 1 πυροβόλο όπλο αέρα με κοντό ακροφύσιο
- 1 x κλειδί αέρος 1.27 cm (½ ")
- 1 υποδοχή O 15 mm
- 1 υποδοχή O 17 mm
- 1 υποδοχή O 19 mm
- 1 υποδοχή O 21 mm
• 8-μέρος
• Συμπεριλαμβάνεται. κλειδί αέρος
• Συμπεριλαμβάνεται. πυροβόλο όπλο ελαστικών
• Συμπεριλαμβάνεται. πιστόλι σκόνης αέρα
• Διάμετρος υποδοχής: 15/17/19/21 mm

Κεντρικό Κατάστημα0Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Kαταχώρηση