Αρχική » Εργαλεία » ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ » Θαμνοκόπτες » Πολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1 52cc
Πολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1  52cc
Προσφορά Νέο
Πολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1  52ccΠολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1  52ccΠολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1  52ccΠολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1  52ccΠολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1  52cc
Πολυμηχάνημα Κήπου 5-in-1 52cc
Kωδικός 177151
Part Number: 61494
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
196,13€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση

Θαμνοκοπτικό Χορτοκοπτικό Αλυσοπρίονο Μπορ/ψάλιδο      

Είτε πρόκειται για τη φύτευση φρακτών, το κόψιμο χόρτου ή κλαδίσματα κλαδέματος: αυτό το ευπροσάρμοστο εργαλείο κηπουρικής μετατρέπει τον κήπο σε ένα εύκολο έργο. Η πρακτική συσκευή πολλαπλών λειτουργιών προσφέρει μηχανήματα κοπής, ψαλιδιού, φτερά και φρέζες και καλύπτει έτσι όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζονται οι κηπουροί και οι ιδιοκτήτες κήπων για να διατηρηθεί ο κήπος σε καλή κατάσταση.
Αυτή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών όχι μόνο μειώνει τον χώρο που απαιτείται για την αποθήκευση των εργαλείων κηπουρικής σας, αλλά και εξοικονομεί χρόνο καθώς τα διάφορα εξαρτήματα μπορούν να ανταλλάσσονται γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Σε συνδυασμό με τη ράβδο σύνδεσης μήκους 300 mm που περιλαμβάνεται στο σετ, η λεπίδα μήκους 300 mm του φρακτικού ψαλιδιού και το πριόνι με μήκος κοπής 400 mm καθιστούν την κηπουρική πιο άνετη, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλών σημείων που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να πρόσβαση ή εντελώς απρόσιτη χωρίς τη χρήση σκάλας.
Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα 1.4 kW διπλού κύτους με μετατόπιση 52 cm³ και δεξαμενή χωρητικότητας 1,2 λίτρων, αυτό το εργαλείο κήπου πολλαπλών λειτουργιών επιτυγχάνει απόδοση 6500 r / min, το οποίο επιτρέπει σε αυτό το ευέλικτο εργαλείο να εκτελεί αποτελεσματικές και ακριβείς περικοπές. Η συσκευή είναι εύκολο να χειριστεί χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή της και την αξιόπιστη ανάφλεξη CDI.

• Συσκευή πολλαπλών λειτουργιών 5 σε 1
• Εύκολα ανταλλάξιμα εξαρτήματα
• Δίχρονη μηχανή
• Δεξαμενή 1,2 λίτρων
• Αναλογία βενζίνης-ελαίου: 1:25

Κεντρικό Κατάστημα1Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Kαταχώρηση