Αρχική » Εργαλεία » ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ » Θαμνοκόπτες » Θαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kw
Θαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kw
Νέο
Θαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kwΘαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kwΘαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kwΘαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kw
Θαμνοκοπτικό 2in1 3 hp 2.2kw
Kωδικός 177286
Part Number: 61495
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
134,85€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
• Ακριβής κοπή γκαζόν
• Χλοοκοπτικό και χορτοκοπτικό
• Μετατόπιση κινητήρα: 52 cm³
• Ιδανικό για μικρά και απρόσιτα σημεία
• Βολική εφαρμογή του χεριού σας από τραυματισμό.

Ακριβής και ισχυρή - αυτό το εργαλείο κήπου πολλαπλών λειτουργιών συνδυάζει ένα εργαλείο κοπής με σπάγκο και ένα εργαλείο ψαλιδίσματος σε ένα μόνο εργαλείο. Αυτό επιτρέπει την προσαρμογή του εργαλείου ανάλογα με τη φύση του έργου: το εργαλείο κοπής χορδών με τη μονόινη πλαστική γραμμή για ελαφρύτερη εργασία, όπως κοπή χόρτου ή το ψαλίδι με την κεφαλή κοπής με μεταλλική βούρτσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το βαρύτερο εργασία, όπως κοπές κλαδιών και ελαφρύτερους θάμνους.
Λόγω του ισχυρού κινητήρα με ισχύ έως 3 hp και μετατόπισης 52 cm³, αυτό το εργαλείο μπορεί να φτάσει έως και 9000 περιστροφές ανά λεπτό και μπορεί ως εκ τούτου να κόψει χωρίς κόπο το γρασίδι και το τρίψιμο. Με ένα μήκος κοπής περίπου 225 mm και πλάτος κοπής 415 mm αυτό το εργαλείο κήπου πολλαπλών λειτουργιών διασφαλίζει ότι το γκαζόν κόβεται ομοιόμορφα και είναι ιδανικό για εργασία σε σημεία που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν όπως γωνιακές άκρες και πέτρες, δέντρα και άλλα χαρακτηριστικά διακοπής.
Αυτό το εργαλείο πολλαπλών λειτουργιών συνδυάζει την ασφάλεια και την άνεση καθώς η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή του κάνει την εργασία με τη συσκευή άνετη ενώ ταυτόχρονα εγγυάται έναν ασφαλή και ελεγχόμενο χειρισμό.

Kαταχώρηση