Αρχική » Εργαλεία Χειρός » ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ » Διάφορα » Τοίχο Προστασίας Απο Τη Σκόνη 4x10m
Τοίχο Προστασίας Απο Τη Σκόνη 4x10m
Νέο
Τοίχο Προστασίας Απο Τη Σκόνη 4x10mΤοίχο Προστασίας Απο Τη Σκόνη 4x10mΤοίχο Προστασίας Απο Τη Σκόνη 4x10m
Τοίχο Προστασίας Απο Τη Σκόνη 4x10m
Kωδικός 182782
Part Number: 62966
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
334,95€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
Με τον τοίχο προστασίας από τη σκόνη είστε βέλτιστα εξοπλισμένοι για διάφορα έργα: είτε για ανακαίνιση είτε για ανακαίνιση, σε νέα κτίρια, ως οθόνη απορρήτου, κατά τη μείωση του χώρου ή κατά τη διάρκεια άλλων έργων, ο τοίχος προστασίας από τη σκόνη είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος σφράγισης εκτός περιοχών.
Το σετ τοίχου προστασίας από τη σκόνη περιέχει τέσσερις τηλεσκοπικές ράβδους, η καθεμία με οροφή και βάση. Οι πόλοι είναι κατασκευασμένοι από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ρυθμίζονται σε ύψος από 1,5 έως 3,9 μέτρα. Το τοίχωμα προστασίας από τη σκόνη διαμορφώνεται χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη διαφανή μεμβράνη PE. Έχει μέγεθος 4 x 10 μέτρα και πάχος υλικού 6 μm. Οι τηλεσκοπικές ράβδοι σχηματίζουν το πλαίσιο του φράγματος σκόνης και το φιλμ παρέχει τον πραγματικό διαχωρισμό. Η μεμβράνη μπορεί να στερεωθεί στις τηλεσκοπικές ράβδους χρησιμοποιώντας τα 12 κλιπ που παρέχονται.
Ο τοίχος προστασίας από τη σκόνη παρέχεται με δύο αυτοκόλλητα φερμουάρ, έτσι ώστε όχι μόνο να σφραγίζετε τις περιοχές, αλλά και να μπορείτε να εισέλθετε στην περιοχή εργασίας χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτά μπορούν να κολληθούν στο φύλλο ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε. Αφού τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο φερμουάρ στο αλουμινόχαρτο, ανοίξτε το και κόψτε το αλουμινόχαρτο κάθετα με το μαχαίρι που περιλαμβάνεται στην παράδοση - έχετε ήδη πρόσβαση. Όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για το σετ τοίχου προστασίας από τη σκόνη είναι συμπαγή στοιβαγμένα σε μια τσάντα μεταφοράς για εύκολη μεταφορά.

Διαστάσεις: Αλουμινόχαρτο: 4 x 10 m
τηλεσκοπικές ράβδοι: 1,5 - 3,9 m
Υλικό: Πολυαιθυλένιο (PE) / Αλουμίνιο

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Kαταχώρηση