Αρχική » Εργαλεία Χειρός » ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ » Κολλητήρια » Απορροφητήρας Αναθυμιάσεων
Απορροφητήρας Αναθυμιάσεων
Νέο
Απορροφητήρας ΑναθυμιάσεωνΑπορροφητήρας ΑναθυμιάσεωνΑπορροφητήρας Αναθυμιάσεων
Απορροφητήρας Αναθυμιάσεων
4m3/min / 12 Volt
Kωδικός 177083
Part Number: 34251
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
205,06€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση

Με τη νέα μονάδα αναρρόφησης airbrush HS-E420DC μπορείτε να αποφύγετε αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη εξάπλωση του χρώματος ψεκασμού κατά την αεροψεκασμό.
Η συσκευή είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εξαγωγή καπνών συγκόλλησης στην Tiffany, χύτευση κασσίτερου και μολύβδου ή για εργασία με χρώματα και κόλλες. Ένας ισχυρός και ήσυχος αναπνευστήρας στο πίσω μέρος της συσκευής παρέχει ένα μέγιστο κενό στο θάλαμο του περιβλήματος.
Αυτό επιτρέπει μια ομοιόμορφη αναρρόφηση σε ολόκληρη την επιφάνεια του φίλτρου. Η παραγωγή θορύβου ανέρχεται σε μόλις 52 dB. Τα τμήματα του περιβλήματος, τα οποία είναι εύκολο να ανοίγουν και να κλείνουν εξασφαλίζουν ένα βέλτιστο σύστημα διεύθυνσης αέρα και να αφήνουν στο χρήστη επαρκή ορατότητα των αντικειμένων στα οποία πρέπει να εργαστεί. Η σταθερή κατασκευή εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής εάν καθαριστεί αποτελεσματικά.
Η μονάδα αναρρόφησης μπορεί να είναι γρήγορα και εύκολα διπλωμένη ή ξεδιπλωμένη λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού της. Το HS-E420DC διαθέτει περιστρεφόμενο δίσκο που επιτρέπει την άνετη εργασία. Το τεμάχιο εργασίας μπορεί να μεταποιηθεί εύκολα από όλες τις πλευρές περιστρέφοντάς το. Εάν η αίτησή σας απαιτεί μεγαλύτερο θάλαμο ψεκασμού, περισσότερες συσκευές μπορούν να συνδυαστούν χωρίς τη βοήθεια εργαλείων.
• Μονάδα αναρρόφησης Airbrush HS-E420DC
• γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
• συνδυασμός
• 4m³ / min / 52dB / 12Volt / DC

Διαστάσεις 420 x 240 x 150 mm
420 x 480 x 360 mm
τάση λειτουργίας 12 V / DC
Τάση εισόδου 100-240 Volt / 50/60 Hz
Διάμετρος 19,5 cm (Περιστροφικός δίσκος)
Ακουστικό επίπεδο ca. 52 dB (πολύ χαμηλό θόρυβο)

Kαταχώρηση