Αρχική » Εργαλεία Χειρός » ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ » Λυχνίες Αβανς » Λυχνία Αβανς 12V με φως Xenon
Λυχνία Αβανς 12V με φως Xenon
Προσφορά Νέο
Λυχνία Αβανς 12V με φως Xenon
Λυχνία Αβανς 12V με φως Xenon
Kωδικός 177141
Part Number: 30143
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
45,83€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
Φωτιστικό φώτα χρονισμού ανάφλεξης για τη ρύθμιση του χρονισμού ανάφλεξης από βενζινοκινητήρες με στάνταρ ή με τρανζίστορ σύστημα ανάφλεξης. Οι αναφλέξεις μπορούν να ρυθμιστούν για 6-Volt καθώς και 12-Volt. (Με ανάφλεξη 6 Volt απαιτείται μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας με 12 Volt.) Ένας πολύ λαμπερός λαμπτήρας xenon και ένας ειδικός συγκλίνοντος φακός εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ορατότητα του σταθερού σήματος χρονισμού ακόμη και με ταχύτητα περιστροφής πάνω από 8000 σ.α.λ. σε εφαρμογές κοντά στο πεδίο.
Συνδέστε το πιστολέτο φώτων χρονισμού σε μια μπαταρία 12V με τη βοήθεια των κλιπ κροκοδειλου και του επαγωγικού αλέσματος απευθείας στο καλώδιο ανάφλεξης κοντά στο βύσμα.
Ρύθμιση του σωστού χρονισμού ανάφλεξης
Η ρύθμιση του χρονισμού ανάφλεξης του κινητήρα θα πρέπει να πραγματοποιείται πάντα κατά τη διάρκεια της θέρμανσης του κινητήρα και το πτερύγιο ψυχρού αέρα του καρμπυρατέρ πρέπει να είναι εντελώς ανοιχτό.
Κατά τη μέτρηση και τη ρύθμιση, ο κινητήρας πρέπει να λειτουργεί με την αρχική ταχύτητα ρελαντί (συνήθως αντιστοιχεί σε περίπου 850 ± 50 σ.α.λ.).
Εάν δεν συμβαίνει αυτό, πρέπει πρώτα να διορθώσετε την ταχύτητα ρελαντί.
Συνδέστε την επαγωγική ανύψωση / αφαίρεση της λυχνίας χρονισμού με το μπουζί / το καλώδιο ανάφλεξης του 1ου κυλίνδρου, συνδέστε τα κλιπ κροκόδειλου για 12Volt +/- με τη μπαταρία 12V του οχήματος.
Ο σωστός χρόνος ανάφλεξης αναφέρεται στο εγχειρίδιο λειτουργίας του οχήματος ή στο εγχειρίδιο συνεργείου. Αντίστοιχα με αυτές τις προδιαγραφές, το σημείο φωτισμού χρονισμού (η λάμπα στροβοσκοπίου) κατευθύνεται κατευθείαν στο σημάδι χρονισμού της τροχαλίας ιμάντα με γωνία 90 °, αν είναι δυνατόν. Το σήμα χρονισμού θα πρέπει να ταιριάζει ακριβώς (βλέπε μέσα από το φλας χρονισμού στροβοσκοπίου) τη γραμμή διαίρεσης του μπλοκ κινητήρα.
Εάν δεν έχει ρυθμιστεί σωστά ο διακόπτης ανάφλεξης, ο διανομέας πρέπει να ρυθμιστεί όπως υποδεικνύεται στο εγχειρίδιο του συνεργείου μέχρι να επιτευχθεί ο συνδυασμός του σήματος χρονισμού. (Για περισσότερη επιβράδυνση σπινθήρα περιστρέψτε δεξιόστροφα και για περισσότερη ανάφλεξη εκκίνησης περιστρέψτε αριστερόστροφα.) Βιδώστε τον διανομέα σφιχτά και ελέγξτε ξανά με το πιστόλι ανάφλεξης και, εάν είναι απαραίτητο, σωστό.
Κεντρικό Κατάστημα3Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Kαταχώρηση