Αρχική » Εργαλεία Χειρός » ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ » Συσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρ
Συσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρ
Προσφορά Νέο
Συσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρΣυσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρΣυσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρΣυσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρ
Συσκευή συγχρονισμού καρμπυρατέρ
Kωδικός 177138
Part Number: 30205
Δειτε όλα τα προϊόντα της OEM
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
217,00€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση

Οι πολυκύλινδροι κινητήρες απαιτούν σύγχρονο άνοιγμα των βαλβίδων πεταλούδας. Ένα ομαλό κενό μπροστά από τους καρμπυρατέρ πραγματοποιείται με έναν τέλειο συγχρονισμό βαλβίδων γκαζιού και εξασφαλίζει όχι μόνο την ομαλή λειτουργία, αλλά και χαμηλή δόνηση σε όλες τις κλίμακες ταχύτητας, καλή επιτάχυνση, υψηλή τελική ταχύτητα, βέλτιστη καύση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.
Σας προσφέρουμε έναν ελεγκτή με 4 ρολόγια κενού για συγχρονισμό. Έχει ως στόχο τη μέτρηση 2 έως 4 επιβατικών αυτοκινήτων ή καρμπυρατέρ μοτοσικλετών. Οι 4 μετρητές πίεσης έχουν διάμετρο 92 mm. Τοποθετούνται σε ένα συμπαγές μεταλλικό σκελετό.
Αφού συνδέσετε τα ρολόγια στο καρμπυρατέρ, ο υψηλής ποιότητας ελεγκτής επιτρέπει τη μέτρηση του κενού στο εσωτερικό του συστήματος αναρρόφησης μέσα σε ένα εύρος μέτρησης από 0 έως 1 bar. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ακρίβεια ανάγνωσης. Η ρύθμιση πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες βίδες ρύθμισης του καρμπυρατέρ.
Επιπλέον, η τροφοδοσία περιλαμβάνει σωλήνες κενού μαζί με όλο το υλικό τοποθέτησης και υλικό προσαρμογής για σύνδεση M5 και M6. Για να είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση, αυτός ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός βρίσκεται σε μια πλαστική θήκη.

• Συγχρονιστής με 4 ρολόγια καρμπυρατέρ
• Υψηλή ακρίβεια ανάγνωσης
• Συμπεριλαμβανομένου του υλικού συναρμολόγησης
• Συμπεριλαμβανόμενο εγχειρίδιο λειτουργίας

Kαταχώρηση