Κατσαρόλα Camping 3L
Προσφορά Νέο
Κατσαρόλα Camping 3LΚατσαρόλα Camping 3LΚατσαρόλα Camping 3L
Κατσαρόλα Camping 3L
Kωδικός 177218
Part Number: 51760
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
44,69€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
• χυτοσίδηρο
• Διαστάσεις 19,5 x 21 cm
• χωρητικότητα όγκου 3L

Αυτό το ολλανδικό φλιτζάνι από χυτοσίδηρο με το κάλυμμα τοποθέτησης είναι η τέλεια συσκευή μαγειρέματος για το εξωτερικό μαγείρεμα. Δεν έχει σημασία αν σε ένα συμπαγές τζάκι, στη φωτιά ή σε μια θέση μπάρμπεκιου: Με αυτό το χυτοσίδηρο, το εξωτερικό μαγείρεμα μπορεί να επεκταθεί πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό μπάρμπεκιου.
Για το μαγείρεμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πάντα που καίει: ανεξάρτητα από το κάρβουνο, τις μπρικέτες ή απλά το ξύλο, λόγω της τεράστιας μορφής χυτοσίδηρου, η θερμότητα εξαπλώνεται παντού και γίνεται σταθερή μαγειρική του φαγητού. Το μαγείρεμα με το ολλανδικό φούρνο δεν είναι μόνο εξειδικευμένο στο κρέας. Επίσης λαχανικά, βότανα, ψωμί και κέικ είναι πολύ καλά.
Σε περίπτωση που δεν μαγειρεύετε απευθείας στα κάρβουνα ή στη φωτιά, μπορείτε να ρυθμίσετε την κατσαρόλα σε ειδικό ύψος πάνω από τα κάρβουνα με τη λαβή. Η πρακτική βάση εγγυάται μια ασφαλή στάση και σε ένα ανώμαλο έδαφος.
Πρώτη καύση σε:
Καθαρίζοντας το τηγάνι και το κάλυμμα με ζεστό νερό αφαιρέστε το κέρινο παλτό. Το κέρινο παλτό είναι μόνο μια προστασία για την αποθήκευση και τη μεταφορά. Στο επόμενο λίπος τόσο με φυτικό λίπος ή φυτικό έλαιο που είναι άγευστο. Βάλτε την κεφαλή Potjie πρώτα στο φούρνο στους 200 ° C για μία ώρα και στη συνέχεια συνεχίστε να τρίβετε το υπόλοιπο λίπος. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία τακτικά έτσι ώστε οι πόροι να γεμίζουν και η νέα πατίνα να προστατεύει βέλτιστα τη λεκάνη από τη σκουριά.
Καθαρισμός / Φροντίδα:
Για τον καθαρισμό χρησιμοποιείτε μόνο ζεστό νερό. τα χονδροειδή υπολείμματα πρέπει να καθαρίζονται με βούρτσα. Μη χρησιμοποιείτε σαπούνι ή απορρυπαντικά. Καταστρέφουν το παχύ στρώμα και η κατσαρόλα πρέπει να καεί ξανά. Μετά από κάθε καθαρισμό λιπαίνετε ξανά το Potjie. Μην κρατάτε μικρά υπολείμματα στο Potjie και αφαιρέστε αμέσως το κούμπωμα από το κάλυμμα και την κατσαρόλα μετά τη χρήση, καθώς μαζί με την υγρασία είναι ιδανικές συνθήκες για ανεπιθύμητη σκουριά.
Αποθήκευση:
Λιπάνετε με φυτικό λάδι και βάζετε ένα χαρτί κουζίνας. Μην κλείνετε πλήρως το κάλυμμα. Έτσι, ο χρόνος ζωής του Potje είναι μεγαλύτερος.

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Kαταχώρηση