Αρχική » Υλικά Συναρμολόγησης » ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΠΟΥ » Barbecue & Camping » Σχάρα Μπάρμπεκιου Χυτοσίδηρο (Μαντέμι)
Σχάρα Μπάρμπεκιου Χυτοσίδηρο (Μαντέμι)
Προσφορά
Σχάρα Μπάρμπεκιου Χυτοσίδηρο (Μαντέμι)
Σχάρα Μπάρμπεκιου Χυτοσίδηρο (Μαντέμι)
67 x 40 cm
Kωδικός 177195
Part Number: 51526
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
101,89€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
• Σίδερο σχάρας από σίδερο, στερεό
• Ορθογώνιο, 67x 40 εκ
• Γενική σχάρα από χυτοσίδηρο
• Ωραίο σχέδιο μπάρμπεκιου

Η μπάρμπεκιου είναι μια ξεχωριστή διασκέδαση για τους καλόγερους και τους χόμπι. Σε ωραία ατμόσφαιρα, τα τρόφιμα μπορούν να προετοιμαστούν με πυρκαγιά με πολλούς τρόπους: όχι μόνο λουκάνικα, μπριζόλες ή ψιλοκομμένα ψάρια, αλλά και ψάρια, λαχανικά και άλλα νόστιμα ψωμάκια.
Με αυτή τη σχάρα μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου σαν επαγγελματίας. Η καλή συγκράτηση θερμότητας και η παραγωγή της γνωστής επωνυμίας είναι μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού. Ο χυτοσίδηρος συγκρατεί τη θερμότητα και η απελευθέρωση θερμότητας είναι πιο αργή από ό, τι με άλλα είδη χυτοσιδήρου. Έτσι ο χρόνος του μπάρμπεκιου είναι μικρότερος. Με το μοτίβο σχάρας το ψητό φαγητό παίρνει νοσταλγικό χαρακτήρα.
Η γενική σχάρα είναι κατάλληλη p.ex. για μπάρμπεκιου με κάρβουνο, μπάρμπεκιου αερίου και άλλα.
Η ορθογώνια σχάρα μπάρμπεκιου έχει μέγεθος 67x 40 cm. Πάχος υλικού περίπου 0,8 cm. Η μεγάλη επιφάνεια επιτρέπει την ταυτόχρονη προετοιμασία πολλών πιάτων.
Εκτός από τις ορθογώνιες σχάρες από σίδερο-μπάρμπεκιου σε διάφορα μεγέθη, προσφέρουμε επίσης στρογγυλές σχάρες σε διάφορα μεγέθη.
TIPP: Για να αποφύγετε τη διάβρωση, παρακαλώ μην καθαρίζετε τη σχάρα που φτιάχνεται με χυτοσίδηρο με νερό ή με παράγοντες έκπλυσης.

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Kαταχώρηση