Αρχική » Υλικά Συναρμολόγησης » ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΠΟΥ » Πρίζες Κήπου » Πρίζα Κήπου Απομίμηση Πέτρας
Πρίζα Κήπου Απομίμηση Πέτρας
Προσφορά
Πρίζα Κήπου Απομίμηση ΠέτραςΠρίζα Κήπου Απομίμηση Πέτρας
Πρίζα Κήπου Απομίμηση Πέτρας
2 πρίζες & χρονοδιακόπτης
Kωδικός 177737
Part Number: 61347
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
56,15€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
Χάρη στην αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αυτή η διακριτική, εξωτερική εξωτερική έξοδος είναι η ιδανική λύση για τη μόνιμη τροφοδοσία ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνίες του κήπου σας.
Το κομψό περίβλημα από ρητίνη σε σχήμα πέτρας χωράει ανεξήγητα στον κήπο και επομένως δεν θεωρείται άμεσα ως πρίζα. Χάρη στο πρότυπο IP44, αυτή η εξωτερική υποδοχή μπορεί να αντέξει εύκολα τη βροχή και το νερό εκροής και συνεπώς δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί μετά τη χρήση.
Οι δύο υποδοχές κάθονται ελαφρώς ανυψωμένες και ασφαλισμένες πίσω από μια θύρα με μαγνητικό κλείστρο, των οποίων οι τέσσερις εσοχές καθιστούν δυνατή την ασφαλή, τακτοποιημένη και διακριτική διέλευση των καλωδίων των συνδεδεμένων συσκευών από την θήκη. Αυτή η εξωτερική πρίζα έχει επίσης ένα μηχανικό χρονοδιακόπτη που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την τροφοδοσία του κήπου στις ανάγκες σας και ακόμη πιο ατομικές.
Το εξωτερικό καλώδιο τροφοδοσίας 1,5m H07RN-F3G επιτρέπει την ευέλικτη τοποθέτηση, σε αντίθεση με τα συγκριτικά μικρότερα καλωδιακά προϊόντα και συνδέεται εύκολα με άλλες πηγές ενέργειας. Η εξωτερική πρίζα μπορεί έτσι να αποσυνδεθεί γρήγορα και εύκολα από το δίκτυο όταν χρειάζεται.

υλικό πολυολεφίνη
Εφαρμογή / Πληροφορίες / Εξοπλισμός 
Κέλυφος ρητίνης IP44 Καλώδιο H07RN-F3G 1,5 mm²
Με μηχανικό χρονοδιακόπτη Αδιάβροχο
και ευέλικτο
διανομή 1x 2 φορές εξωτερική πρίζα Steinoptik χρονοδιακόπτη καλώδιο 1.5m
Τάση εξόδου / ρεύμα εξόδου 230-240 V / 50 Hz
κατηγορία προστασίας IP 44
μήκος καλωδίου 1,5 m

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Kαταχώρηση