Σετ Μετακίνησης έως 300kg
Νέο
Σετ Μετακίνησης έως 300kgΣετ Μετακίνησης έως 300kgno image available
Σετ Μετακίνησης έως 300kg
Kωδικός 177623
Part Number: 61137
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
66,45€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση

Αυτό το πρακτικό και υψηλής ποιότητας σετ επιλογών επίπλων αποτελείται από 14 μέρη και είναι ο τέλειος βοηθός όταν πρόκειται να μετακινήσετε ή να αντικαταστήσετε έπιπλα. Προστατέψτε την πλάτη σας, εξοικονομήστε χρόνο και το κάνετε μόνοι σας. Αυτό το εύρωστο και εύκαμπτο σύνολο κινητήρων επίπλων το κάνει πραγματικότητα.
Οι φέροντες κύλινδροι μπορούν να φέρουν συνολικό βάρος μέγιστου. 300 κιλά και καλύπτονται με αντιολισθητικά μαξιλαράκια. Έτσι, είναι δυνατόν να μετακινήσετε ακόμα και τα βαρύτερα έπιπλα με ασφάλεια, χωρίς κόπο και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.
Ο ανθεκτικός συνδυασμός σκληρυμένου χάλυβα και ανθεκτικού πλαστικού δίνει στα μοναδικά εξαρτήματα μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης, καθιστώντας τον ένα μοναδικό κινούμενο εξοπλισμό. Μαζί με τους 4 κυλίνδρους και τον ανυψωτή επίπλων, το σετ περιλαμβάνει 8 ελεγκτές ύψους που επιτρέπουν την αντιστάθμιση των διαφορών ύψους και τη δημιουργία συνδέσεων.
Συμβουλές εφαρμογής:
Σύρετε τον ανυψωτή επίπλων κάτω από το κομμάτι των επίπλων που θέλετε να μετακινήσετε και σηκώστε ελαφρά το με μια λαβή. Στη συνέχεια, τοποθετήστε έναν από τους κυλίνδρους κάτω από την ανυψωμένη γωνία και επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου έχετε όλους τους κυλίνδρους κάτω από τα έπιπλα.
Τέλος, μετακινήστε τους κυλίνδρους στην επιθυμητή κατεύθυνση.

• 14 τεμαχίων
• Χωρητικότητα: μέγιστη. 300kg
• Πλαστικός και σκληρυμένος χάλυβας
• Εξοικονόμηση εργασίας

Kαταχώρηση