Αρχική » Μηχανήματα » ΞΥΛΟΥ » Ξύλοτορνοι » Ξυλοτόρνος 400w
Ξυλοτόρνος 400w
Προσφορά Νέο
Ξυλοτόρνος 400wΞυλοτόρνος 400wΞυλοτόρνος 400wΞυλοτόρνος 400wΞυλοτόρνος 400w
Ξυλοτόρνος 400w
Kωδικός 177183
Part Number: 61591
Δειτε όλα τα προϊόντα της Wiltoc
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
165,23€
Στο καλάθι
Αγαπημένο
Σύγκριση
• ισχυρό κινητήρα χαμηλού θορύβου 400w
• μεταβλητή ταχύτητα
• ρυθμιζόμενο στήριγμα εργαλείων
• ασφαλές και εύκολο στη χρήση
• Συμπεριλαμβάνεται. αξεσουάρ

Αυτός ο τόρνος είναι ιδανικός για τη δημιουργία ξυλογλυπτικής υψηλής ποιότητας. Είτε μπολ, πλάκες ή ξύλινοι δακτύλιοι - η ποικιλία επιλογών των συσκευών μπορεί να κάνει τη φαντασία σας να τρέχει άγρια. Το σχισμένο πλαίσιο οδήγησης διευκολύνει την τοποθέτηση του μηχανήματος στον πάγκο εργασίας σας!
Ο τόρνος έχει έναν ομαλό κινητήρα 400 watt και έναν ρυθμιζόμενο τετρακύλινδρο κινητήρα, έτσι ώστε η ταχύτητα περιστροφής να μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο υλικό του τεμαχίου. Ο τόρνος προσφέρει μια πολύ μεγάλη επιφάνεια για τα τεμάχια έως 1000 mm σε μήκος και έως 350 mm σε διάμετρο, χάρη στην πλάκα όψης.
Ο πάγκος εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και είναι ασφαλής και εύκολη στη χρήση. Για παράδειγμα, το στήριγμα εργαλείων και το πλαίσιο οδηγών εξασφαλίζουν τον άνετο χειρισμό των εργαλείων περιστροφής και επιτρέπουν τη βέλτιστη ελευθερία στρέψης. Επιπλέον, ο πάγκος εργασίας διαθέτει διακόπτη ασφαλείας για αυτόματη απενεργοποίηση όταν ανοίγει το πτερύγιο του περιβλήματος.
Το προϊόν περιλαμβάνει ένα πάγκο εργασίας, ένα μεγάλο στήριγμα εργαλείων για την ακριβή καθοδήγηση των εργαλείων περιστροφής, ενός άξονα και μιας πρόσοψης με διάμετρο 143 mm.

Κεντρικό Κατάστημα1Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Kαταχώρηση